Pienryhmät

Solutoiminta

Solut ovat seurakunnan pieniä rukousryhmiä, joihin kuuluu neljästä kymmeneen henkilöä. Osa soluista kokoontuu kerran viikossa ja osa kokoontuu kerran kahdessa viikossa jonkun solulaisen kotona tai seurakunnassa. Illat koostuvat kuulumisten vaihdosta, rukouksesta, Raamatun lukemisesta ja keskustelemisesta sekä mahdollisesti myös kahvihetkestä. Solun tarkoitus on tukea uskovaa arjen keskellä ja antaa mahdollisuus olla mukana pienryhmässä, jossa voi jakaa omia asioitaan ja keskustella uskosta.

Yhteyshenkilö: Sabu Kiriyapillai, puh. 044 595 7560

Naistenpiiri

Yhteiskristillinen naistenilta kokoontuu kerran kuukaudessa. Kahvittelun lomassa jutellaan arjen asioista, jaetaan yhdessä ilot, surut ja rukousaiheet. Illoissa virkistytään ja rakennutaan yhdessä Jeesuksen kanssa. Kaikille avoin, ei ikärajoitusta!

www-linkki
Saalemilla joka kuukauden toinen keskiviikko klo 18:00
Yhteyshenkilö: Sonja Lundberg, puh. 046 881 3509

Äijäpiiri

Äijäpiiri on tarkoitettu kaikille miehille, olet sitten seurakunnan jäsen tai et, niin olet tervetullut Äijäpiiriin.Tilaisuuksien tarkoitus on rakentua ja rentoutua yhdessä sanan, mielenkiintoisten todistusten, musiikin ja saunomisen merkeissä. Äijäpiiri järjestetään kuukausittain eri paikoissa. Tilaisuuksista ilmoitellaan seurakunnan Facebookin sivuilla ja viikkouutisissa. Tule rakentumaan yhdessä Äijien kanssa!

Yhteyshenkilö: Asmo Korhonen, puh. 044 551 5774

Päiväpiiri

Päiväpiiri on eläkeläisten oma kohtaamispaikka. Kahvikupin ääressä tavataan toisiamme ja jaetaan kuulumisia. Päiväpiirissä lauletaan paljon, luetaan Raamattua ja keskustellaan. Merkittävä osa kokoontumisiamme on lähetystyö eri muodoissaan. Piirissämme onkin vieraillut lähetystyöntekijöitä kertomassa työstään. Kokoontumisemme päättyvät aina rukoushetkeen, jossa rukoillaan yhdessä toistemme ja rukousaiheidemme puolesta. Tervetuloa mukaan!

Saalemilla maanantaisin klo 13:00
Yhteyshenkilö: Eine Laaksonen, puh. 050 538 2746