Musiikki

SEURAKUNTAKUORO

Seurakuntakuoro esittää hengellisiä kuorolauluja 1–4-äänisesti. Ohjelmistoon kuuluu myös uudempia lauluja, esimerkiksi Pekka Simojoen tuotantoa. Harjoitukset pidetään kerran viikossa. Kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa sekä vierailee palvelukodeissa ja sairaaloissa. Kuoron säestäjinä ovat Heli Ahvenainen-Saaristo ja Aila Salomäki. Kuoroa johtaa Marjatta Ahvenainen.

Yhteyshenkilö: Tiina Sabu

SAIRAALALAULURYHMÄ

Sairaalalauluryhmä vierailee terveyskeskuksen vuodeosastoilla joka toinen viikko, ei kuitenkaan kesällä. Ryhmä laulaa monille kuulijoille tuttuja hengellisiä lauluja Sakari Laineen kitaran säestyksellä. Myönteinen palaute on innoittanut tähän työhön jo lähes 30 vuoden ajan.

Yhteyshenkilö: Marjatta Ahvenainen, puh. 041 501 7036

SAALEM HOUSE CHOIR

Saalem House Choir on kristillistä musiikkia soittava yhtye Järvenpään helluntaiseurakunnasta. SHC haluaa musiikkinsa kautta viedä kuulijoitaan lähemmäs Taivaallista Isää ja kertoa Hänen rakkaudestaan jokaista ihmistä kohtaan. Ohjelmistoon kuuluu ylistyslauluja, bändin omia kappaleita, uusia ja vanhoja hengellisiä lauluja monipuolisesti sovitettuina.

www-linkki
Yhteyshenkilö: Suvi Paasonen 0443200579

SHALOM WORSHIPPERS

Shalom Worshippers –lauluryhmän ovat perustaneet Sabu Kiriyapillai ja Tiina Sabu lähes kymmenen vuotta sitten. Sen jälkeen mukaan on liittynyt monia lahjakkaita laulajia ja soittajia. Monikulttuurinen ryhmä esittää Gospel-musiikkia sekä englanniksi että suomeksi.

Toiminta käynnistyi vaatimattomasti. Pyhän Hengen voiman kautta lahjakkaista laulajista ja soittajista koostuva “perhe” on saanut kasvaa. Ryhmän päämääränä on tuoda uskon, toivon, rakkauden ja ilon sanomaa seurakunnalle ja koko maailmalle.

Yhteyshenkilö: Sabu Kiriyapillai, puh. 044 595 7560

MIKSAUS

Ahkera miksaustiimi koostuu kourallisesta tekniikasta ja äänentoistosta kiinnostuneita miehiä. Miksaustiimi vastaa, että jokaisessa seurakunnan tilaisuudessa on tilaisuuden luonteeseen sopiva tekniikka käytettävissä, sekä osaava henkilö laitteita käyttämässä. Miksaustiimi pyrkii kehittämään seurakunnan A/V-kalustoa kustannustehokkaasti hankintoja tehden ja talkoohengessä laitteistoja rakennellen. Mottona hommassa on tuttu ja turvallinen ammattisanonta: “Väri väriin ja loput maihin”.

Yhteyshenkilö: Eero Korhonen, puh. 040 512 2392

JUSSI & POJAT – LAULURYHMÄ

Yhteyshenkilö: Asmo Korhonen, puh. 044 551 5774