Lapset ja nuoret

Muskari

Muskarissa on iloinen ja vauhdikas tunnelma. Muskarissa laulamme ja loruttelemme yhdessä. Mukaan mahtuu myös kahvittelua ja vapaata leikkiä. Tavoitteena on kohdata ihmisiä musiikin avulla ja viettää yhdessä riemukas aamupäivä.

Torstaisin Saalemilla klo 9:30-11:00 ja 12:00-13:30 sekä perjantaisin Jokelan Stationilla klo 9:30-11:00
Yhteyshenkilö: Tanja Selkälä, puh. 044 331 3862

Nuortenillat / MOVE

Perjantai-illan MOVEssa opitaan yhdessä tuntemaan enemmän rakastavaa Jumalaa. MOVE on vapaamuotoinen ilta, jonka ytimessä on yhteys Jumalaan ja toisiimme. Ilta koostuu yhdessäolosta, rukouksesta, ylistyksestä, raamatun opetuksesta, keskusteluista ja herkuttelusta. Iltaan ovat tervetulleita niin varhaisnuoret kuin nuoretkin. MOVEn motto on Matt. 28: 19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen 20 ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.”

www-linkki
Perjantaisin Saalemilla klo 19:00

Pyhäkoulu

Sunnuntain päiväjuhlan yhteydessä lapsilla on mahdollisuus osallistua pyhäkouluun, joka alkaa klo 11.30. Lapset on jaettu alle kouluikäisiin ja kouluikäisiin. Reilun tunnin mittainen pyhäkoulu koostuu lauluista, rukouksesta, opetuksesta, leikeistä, askartelusta, kilpailuista ja yhdessä olemisesta. ”Jos me emme opeta lapsiamme luottamaan Jeesukseen, maailma opettaa heidät olemaan luottamatta häneen.”

Sunnuntaisin Saalemilla 11:30

Royal Rangers

Royal Rangers on koululaisten seikkailu- ja elämysharrastus. Kokoonnumme maanantai-iltaisin klo 18-20 Järvenpäässä kristillisellä koululla. Toiminta on jaettu kolmeen ikäryhmään, uudisasukkaat (1-2 luokkalaiset), raivaajat (3-5 luokkalaiset) ja tiedustelijat (6-9luokkalaiset). Lapsia käy rangereissa viikoittain 40-60. Maanantai-illat koostuvat muuan muassa pelailusta, kokkailusta, seinäkiipeilystä, rakentelusta, keilailusta, fikkarisodasta, ensiavusta ja luonnossa liikkumisesta. Iltoihin kuuluu myös hengellinen hetki, jossa tutustumme Raamattuun ja kristillisiin arvoihin mielenkiintoisella ja lapsille suunnatulla tavalla. Järjestämme vuoden aikana 2-3 ikimuistoista viikonloppuleiriä. Joka toinen kesä olemme mukana kansallisessa tai kansainvälisessä Royal Rangers -leirillä. Leireistä perimme pienen maksun kulujen kattamiseksi, mutta muuten harrastus on ilmainen.

www-linkki
Maanantaisin Järvenpään kristillisellä koululla klo 18:00-20:00
Yhteyshenkilö: Juha Nieminen, puh. 040 829 6696