Mitä, Missä, Milloin?
Saalem house band, lyhyemmin SHB, perustettiin vuonna 2003. Silloin mukana oli iso jäsenrinki ja keikalle tulivat ne, ketkä pääsivät. Nykyinen SHB on ollut kasassa noin viisi vuotta ja toimii nimensä hengessä kotiseurakunnassaan Järvenpään helluntaiseurakunnassa. Shb haluaa ensisijaisesti johtaa kotiseurakuntaansa ylistykseen ja Isän läsnäoloon musiikin kautta, mutta on vieraillut myös muissa seurakunnissa ja musisoinut seurakuntarakennusten ulkopuolella.

Levy
Kun bändimme omia lauluja alkoi syntyä, monet kannustivat meitä tekemään levyn. Levynteossa vierähti tovi jos toinenkin, mutta nyt levy on kaikkien saatavilla ja soi lähes päivittäin Radio Dein taajuuksilla. Kuulutan suuruutesi-levy on monipuolinen ja sisältää 16 uutta kappaletta. Olemme kiitollisia Jumalalle, että levy on tuonut kuulijoille iloa sekä koskettanut ja lohduttanut elämän vaikeissa hetkissä.
Kuuntele näytteet >>> // Lataa levy >>>

Yhteys
SHB on jokaiselle jäsenelle tietyllä tavalla rakas perhe. Välillä olemme puhuneet syvällisistä ja vaikeistakin asioista ja pohtineet elämää muutenkin kuin musiikin kautta. Treeneissä olemme halunneet antaa aikaa myös rukoukselle ja siunanneet perheitämme, jotka mahdollistavat SHB:n toiminnan omilla uhrauksillaan. Kiitos heille siitä! SHB-perheessä onkin huikeat 22 lasta :)!

Jäsenet
Vasemmalta oikealle: Osku: rummut // Mama: laulu // Jake: basso // Tanja: laulu ja johtotehtävät
Jukka: sähkökitara // Nina: akustinen kitara // Elli: laulu, koskettimet ja huilu

Sinulle
Toivomme, että laulumme voisivat koskettaa sinua elämäntilanteestasi riippumatta.
Olemme itse kokeneet, että Jeesus on kanssamme iloissamme ja suruissamme.
Rohkaisemme sinuakin etsimään elämääsi pysyvää rauhaa, jonka vain Jeesus voi antaa.

Sinua siunaten,
Shb:n väki